Varför heter han Henric?

Herregud vart tog han vägen tänker ni! Och ja, det kan jag förstå. Från att flera gånger i veckan delge er "gruvliga" uppdateringar med en massa text och bilder till att bli helt tyst beror inte på att jag tröttnat på gruvor, tvärtom! Jag har heller inte ångrat min utmaning att besöka 903 gruvor i Gävleborg. Däremot har vi sedan knappt fyra veckor sen fått tillökning i familjen och därav varför texterna blivit betydligt färre. 

Vår älskade son Henric som kom till världen den 17:e augusti har fått sitt namn efter assessorn och Loosgruvans grundare Henric Kalmeter. Och givetvis har han redan varit ner i gruvan på en kortare guidad tur. Välkomnen till pappas och mammas galna värld Henric! 
Givetvis blir det betydligt fler uppdateringar ifrån gruvvärlden nu. Jag har galet mycket att berätta för er. Om alla böcker jag "råkat" köpa om gruvor och gruvdrift, nya gruvor jag har besökt, jakten på Henric Kalmeters dagbok och inte minst gruvforum som i september för första gången någonsin gick av stapeln i Sala. Det händer så mycket roligt inom denna gruvvärld just nu. Helt fantastiskt!